Det går åt rätt håll


Tittar in en snabbis innan jag ska ner i tvättstugan och sen ut och mocka.
Det har varit minst sagt en  intressant vecka så här långt och just nu är det mycket som flyger runt i huvudet på mig så jag knappt vet vilken dag det är. 

Det är så skönt att saker här hemma flyter på utan större problem, barnen är bortsett från envis förkyldnig så harmoniska och trivs så bra så även om dom inte är i form så är det väldigt lugnt och bra stämning. Inte tjaffs och tjiv som det var där vi bodde innan och de inte trivdes. Pusselbitarna har fallit på plats även för dom vilket är så skönt. 

I dag startade jag dagen med att hämta släpet från verkstaden där den fått bromsarna servade och lite annat fixat.   Nu står tvätt på do-do listan hade onsdagar tidigare som tvättdag men kör nu torsdag för att hinna tvätta innan helgen.  Sen ska jag ut och mocka och just nu spöregnar det så jag är glad att jag tog lösdriften igår när det var bra väder. Ska dock fixa lite inne i ligghallen. 
I eftermiddag kommer Kevin ha sin bästis Isac med sig hem efter skolan så då blir det full fart. Och i kväll ska jag eventuellt iväg till stan en sväng. 
 
Det har varit en intresant vecka så här långt med intressanta samtal och möten. Är lite överväldigad för vissa saker har börjat ta en ny vändning som jag inte hade väntat mig. Spännande och skitläskigt på samma gång men det verkar ju lite lovande för framtiden i varje fall.
Har lite svårt att hitta orden för det hela men tror den här videon med Zayn och Sia sätter orden rätt bra ;)

Ha nu en fortsatt fin torsdag allihopa.Kommentera här: