Årets halloweenfirande


Hej på er!
 Igår var det dags för årets halloween firande. Vi blev 12 personer totalt med alla barnen men det gick väldigt bra det är ju inte så små barn längre så dom håller ju igång och roar sig själva. 

Några av barnen hade klätt ut sig och Emilia ville ha värsta zoombie makeupen haha. Och ja den klänningen har varit för liten länge om du frågar mig men hon älskar den och tyckte att den fungerar som topp ett sista år. 

Det blev tacos buffé som John fixade ihop medan vi andra satt vid bordet och pratade. Jag lovar vi hade matkoma hela bunten och det blev massa mat över så ja det blic tacos till middag i dag också haha.Emilias drinkar till barnen som hon hittat på Youtube. Sprite, röd karamellfärg och halloweengodis i form av hjärnor i (syns inte på bilden men ligger på botten av glaset. Läskigt goda tydligen. 
 
Denize hade med sig en flaska Små sure som vi testade. Smakade som fizzypop  ni vet de där rosa/blå sura godisflaskorna som finns i lösvikt bland annat. Jätte surt var det inte men smaken var ju ok om man gillar den godisen. Shottar är inte min grej i övrigt men det va kul att testa i varje fall. 

Det blev en lyckad och trevlig kvälll även om jag missade att dekorera som jag hade tänkt från början för att få det läskigare.

Jahopp i eftermiddag ska jag hämta Sebastian vid tåget, Kevin gick till grannen för att leka en stund och Emilia ligger i storebrorsans säng och tittar på film. Själv ska jag vara med i ett Webbinar med Sam Ovens.
Det gäller att fylla på med nya idéer och tips kan man adrig få för mycket av.

Hoppas ni har haft en bra helg och får en fortsatt trevlig söndag.

Kommentera här: