Vissa saker går åt rätt hållJapp så är det! 
Trots att mycket går trögt och motivationen inte är på topp så är det ändå något jag hållt i gång non stopp senaste tiden och det är träningen. Har kört minst en intervall varje kväll även de dagar jag varit jätte trött  och vissa dagar har det blivit en ordentlig power walk utöver också. Vilar så klart in i mellan men har mer en effektiv vila så att jag rör på mig lite grann tex med en promenad. Ett plus när man har hundar dom behöver ut varenda dag oavsett väder.

Hur som helst har skrivit upp lite mått senate månaden och visst har det hänt lite även om jag själv inte märker så stor skillnad. Det är rumpan jag reagerat på har börjat bli mindre haha.
Jag har tappat 6 cm på rumpan så det är inte så kontigt att byxor och tom vissa trosor börjat sitta löst för ladugårdsväggen har börjat forma om sig till en garageport i stället haha.
Övriga mått är
- 4 cm på stussen
- 3 cm på midjan
- 3 cm på låren

Så nog händer det lite, vad vikten ligger på har jag ingen aningom för tillfället för jag har som sagt ingen våg men ska ta en titt på Susannes våg nästa gång jag kommer dit. 

Cyklingen har nog satt fart på det hela en hel del också och i går till jobbet var det mitt 3 pass på cykel tyckte jag att jag redan kände mig lite starkare och cyklade faktiskt upp för en liten backe utan större problem som jag de tidigare gångerna gått upp för. Blev däremot ingen cykling hem igår efter jobbet för det behövdes fyllas på luft i däcken vilket jag inte fått tummen ur att göra fören igår MEN vet inte om det är nått knas på pumpen eller om det är jag som inte kan (troligen en kombo av båda haha) för trots att jag och Sofia pumpade som små blå så fick vi inte i luft i däcket utan tvärt om framdäcket blev tomt på luft. Hur lyckades vi med det är en bra fråga för hur svårt kan det va att puumpa ett jäkla cykeldäck liksom?
Kul hade vi hur som helst för vi låg dubbelvikta av skratt så trårarna sprutade på asfalten bredvid cykeln haha.

Ja jösses i dag spöregnar det så passande nog blir det transport av både mig och cykeln med en av firmabilarna så får vi hoppas att nån av verkstadskillarna är på plats och kan fixa däcket åt mig haha.

Nu ska jag bara få till en bra kost som funkar som magen mår bra av också för den har inte varit i form efter all stress senaste månaderna.

 
Lite komiskt faktiskt för nu har jag två bilar stående som inte fungerar och en cyckel som inte går att cykla på suck. Nåja cykeln är ju lätt löst bara jag får i luft i framdäcket igen haha. Är nog hög tid att lyda min hyresvärds råd och skaffa mig en handyman eller vad tror ni haha.

♥ Kram ♥ Miss F ♥
 

Kommentera här: