Vad håller jag på med?

Godmorgon på er hoppas eran helg har varit bra. 

Jag ska strax väcka barnen och få i ordning dom för skolan. Sen blir det ladda om så msn själv kommer iväg till jobbet.

Förra veckan var verkligen knepig fick ett par samtal som verkligen rörde om och gav en något att fundera på även om det var saker som jag inte kan påverka. Inte så mycket i varje fall, det är de andra personernas jobb att ta sig igenom. Men det väckte en hel del tankar och funderingar på hur man själv har det och lever sitt liv.
Vad är det jag håller på med?

Det finns många runt omkring mig som tycker väldigt mycket och anser att jag borde göra si eller så. Börjar bli väldigt jobbigt för det löser inga problem utan bidrar bara till att jag tappar motivationen ännu mer. Man ska inte se tillbaks på det som varit men faktum är att en titt ett år tillbaks när mitt liv var ett hellvete rent ut sagt så har jag ju faktiskt kommit långt. 
Mycket har hänt på vägen speciellt med allt jobbstrul som sista halvåret bestått av men jag har släppt och gått vidare i övrigt. Det har tagit tid men man tar en dag i taget och vips så blir dagarna till veckor och månader. 

Om livet blivit till det bättre?
Inte än kanske men jag har förändrats massor och ser inte saker på samma sätt och har lärt mig att inte slösa tid på sådant jag inte kan påverka. Utan fokusera på de saker man kan göra något åt. Så även om livet suger så går jag upp varje morgon och tar mig igenom ännu en dag och gör det bästa ut av den.

Är det något som kan göra mig irriterad så är det folk som beklagar sig över hur dåligt dom har det på olika sätt. Saker som dom faktiskt kan göra något åt men inte tar tag i för att det är jobbigt. Men vet ni vad i bland behöver man ta tag i de jobbiga sakerna för att det ska bli bättre!  Det är liksom det alternativet man har eller så får man fortsätta leva som man redan gör. Vad väljer du?
Man har ingen rätt att klaga om man inte vill göra något åt det tänk på det.

Som sagt det var en märklig vecka med mycket att reflektera över. Jag skulle vilja ta en paus från  allt ett par dagar och hitta rätt fokus igen för just nu är jag en aning förvirrad. Det skulle även finnas en mute knapp som man kunde trycka på för att få tyst på alla åsikter och råd som väller in just nu. 


Igår var det morsdag och det uppmärksamnades överallt. Själv orkade jag faktiskt inte bry mig. Tror aldrig jag blivit firad på de 16 åren som jag varit mamma inte utan att jag själv styrt upp med fika eller så. Det är en dag som alla andra men i år var faktiskt första gången som jag hade uppskattat att få lite extra uppmärksamhet och uppskattning. 
Det senaste året har jag lagt all min energi på att barnen ska ha det så bra som möjligt, jag har kommit i sista hand. Har faktiskt  börjat sakna att ha någon som ger mig lite uppmärksamhet, någon som saknar mig förutom barnen och som vill dela de vardagliga sakerna med. Någon som stöttar och ger mig creed när jag behöver det osv. Det tar på energin och humöret att alltid prioritera alla andra först.  Hoppas att jag så småningom kommer hitta någon som kan fylla mitt tomrum men det kommer när det kommer.

Nu är det dags att fixa i ordning sig och cykla till jobbet. Har inte alls lust faktiskt men bara att pallra dig iväg. Bör hålla utkik efter annat jobb för detta va bara ett sommarjobb har jag fått veta. Lite irriterande när man frågade om det var det och fick svaret att det är det inte på intervjun.

Nåja önskar er en fin vecka.

❤️Kram ❤️ Miss F ❤️

Kommentera här: