Försöker hålla humöret uppe

 
Är väll knappast ensam om att börja bli riktigt less på det här ostadiga kalla vädret? Förra veckan hade vi 20 grader varmt och senaste dagarna har temperaturen legat runt 3-4 plusgrader burr. Fick plocka fram vinterjackorna igen. Man får verkligen kämpa med att hålla humöret uppe dagar som dessa för det här vädret drar verkligen ner på humöret blää. 
 
Har försökt hitta vår och sommarkänslan genom att sitta och kolla runt på lite semester alternativ. Hade tänkt Lalandia och Legoland i år igen men den här gången vill vi vara nere 3 nätter i stället för 2 som blev lite stressigt sist och då var vi bara på Lalandia pga dåligt väder. Men frågan är när man ska åka ner i så fall för högsäongen kostar ju en hel del mer och dessutom har jag svårt att ta ledigt då men de platserna som finns innan är snart fullbokade.  En liten koll med vad barnen tyckte så visade det sig att dom kunde tänka sig att hoppa det i år och göra fler mindre utflykter i stället tex Liseberg, Skara sommarland och kanske The Reef i Danmark som även funkar andra tider på året. Norge ska vi däremot till i sommar villket alla ser framemot jätte mycket. Men jag borde även planera in en barnfri tur någonstanns också och få lite egentid men det har jag inte hunnit fundera på så mycket än vill ju inte åka ensam så då får man ju fixa sällskap först. Har jobbat varenda sommar i alla år  så förra året bestämde jag mig för att försöka klämma in några aktiviteter varje sommar för ren går och snart har barnen växt upp och flyttat hemifrån hua mig. Man ska ta tillvara på tiden  med andra ord.
Vad har ni för planer i sommar?
 

En liten sneak peak från den ena butiken.  I änden på det nedersta bordet kan man skymta en mycket speciell bardisk i rubbust och rustik trä. Tar kort på den en annan dag och visar er för den är lite speciell. 
Idag har varit en jätte lugn dag på jobbet, har dock haft några kunder som trotsat vädret och tittat in och handlat lite saker. Det är ju ett säsongsarbete så frågan är om man är kvar efter sommaren känns lite tveksamt faktiskt men det lär vi ju märka. Tröttsamt när man inte får klara besked är lite trött på den ständiga ovisheten är det inte på jobbet så är det privata saker man inte vet hur det ska bli. Ser fram emot när även dom pusselbitarna faller på plats och man kan lägga fokus på andra roligare saker.

Nu blir det lite träning sen dags för sängen. Sover fortfarande rätt dåligt av någon anledning har svårt att koppla av just nu men det rättar väl till sig när man minst anar, det brukar det göra.

♥ Kram ♥ Miss F ♥


Kommentera här: