Känslan av att inte räcka tillOnsdag kväll och helgen närmar sig igen. Jobbet rullar på så sakta ingen jätte rusch än men vi har rätt kul tillsammans så tiden går rätt fort ändå så det är tur att det är härliga roliga kollegor. 

Cyklandet till och från jobbet går lättare för varje dag men hemvägen är segast för det är svag lutning uppför i stort sett hela vägen så man är gott mör i benen  och svettig när man kommer hem. Men jag klagar inte på att det är jobbig för det är grymt bra träning som verkligen hjälper till att höja växeln i träningen ytterligare ett snäpp. 
Har börjat få komplimanger för att det märks och att jag börjat slanka till mig och smalna av både här och där. Själv tycker jag inte det syns så mycket än men reagerade härom dagen att jag börjat smalna av i ansiktet och att midjan blivit ännumer markerad mot tidigare så det går ju åt rätt håll.


Min mobilkamera börjar bli sliten i linsen eller något för har börjat bli sämmre kvallitet på bilderna så jag skulle behöva köpa en vanlig kamra så jag får bättre bilder. Har ni tips på bra prisvärda kameror som är smidiga att använda?

Är inne i en riktig svacka som jag nämnt tidigare trots att jag blivit kvitt jobbstrulet från gamla jobbet och några pusselbitar fallit på plats det senaste och nya jobbet rullar på trots allt även om det kanske bara blir över sommaren. Jag antar att ni är många som känner igen er att vara en sån person som prioriterar alla andra före dig själv. Jag har alltid varit sånn även om jag flera gånger sagt att jag ska börja prioritera mig själv först. Det går liksom inte för jag vill ju att folk runt omkring mig ska må bra och va glada. 
För mig och barnen har vardgen rullat på sen en tid tillbaks vilket är så skönt. Nu när dom pusselbitarna är på plats har jag kunnat vara lite mer social med vännerna. Men bara för att mitt liv har blivit lite lättare så betyder inte det att allt är frid och fröjd för alla andra såklart. 
Jag försöker ställa upp stötta och ge råd jag med så klart. Att peppa och ge råd så man kan lösa olika problem om man kört fast på väg mot sina mål och drömmar är en del av det jag tycker är riktigt roligt. Men i bland är inte det tillräckligt för det stora jobbet för den som har kört fast är precis som det varit för mig senaste året deras eget jobb att ta sig igenom och lösa. Känslan av att stå bredvid och se på utan att kunna hjälpa till eller lösa problemet för dom är inte speciellt rolig. 

Det är mycket som händer på olika håll runt mig just nu sånt som jag inte kan göra så mycket åt eller påverka men som påverkar även mig så klart. Det är aldrig roligt att se någon man bryr sig om må dåligt eller gå igenom tuffa tider. Borde inte påverkas av det men det är tyvärr just det, jag påverkas av det och det är skit jobbigt. Har svårt att släppa det för varje ledig stund som jag inte är upptagen med annat som tar upp mina tankar maler det. På vägen till och från jobbet, när barnen gått och lagt sig och lugnet sänker sig då kommer den, känslan av att inte räcka till. 

Försöker hitta fokus igen och hitta ny inspirtation och motivation. För problemet är att man måste fylla på med possitiva saker, inspiration osv för att behålla energin och motivationen annars blir det tillslut tomt i behållaren och just nu går jag på ångorna av vad som är kvar. Är i desperat behov av att få fyllt på mitt förråd med lite possitiva saker vilket var väldigt länge sedan jag gjorde.  
Så ni får uräkta om det är lite dåligt med uppdateringar och lite tråkigt innehåll i bloggen just nu men jag måste hitta balansen igen och framförallt fylla på med lite ny inspiration och roliga saker att se fram emot för just nu är det att ta sig igenom en dag i taget som gäller. 

Har ju saker på gång men dom har fått stå tillbaks för det är så mycket som händer runtomkring så jag har svårt att fokusera på mina egna saker just nu.

Hoppas det vänder snart och att jag hittar fokuset igen och kan börja fylla på med lite roligare inlägg. Kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om. 

♥ Kram ♥ Miss F ♥

 
 

Vissa saker går åt rätt hållJapp så är det! 
Trots att mycket går trögt och motivationen inte är på topp så är det ändå något jag hållt i gång non stopp senaste tiden och det är träningen. Har kört minst en intervall varje kväll även de dagar jag varit jätte trött  och vissa dagar har det blivit en ordentlig power walk utöver också. Vilar så klart in i mellan men har mer en effektiv vila så att jag rör på mig lite grann tex med en promenad. Ett plus när man har hundar dom behöver ut varenda dag oavsett väder.

Hur som helst har skrivit upp lite mått senate månaden och visst har det hänt lite även om jag själv inte märker så stor skillnad. Det är rumpan jag reagerat på har börjat bli mindre haha.
Jag har tappat 6 cm på rumpan så det är inte så kontigt att byxor och tom vissa trosor börjat sitta löst för ladugårdsväggen har börjat forma om sig till en garageport i stället haha.
Övriga mått är
- 4 cm på stussen
- 3 cm på midjan
- 3 cm på låren

Så nog händer det lite, vad vikten ligger på har jag ingen aningom för tillfället för jag har som sagt ingen våg men ska ta en titt på Susannes våg nästa gång jag kommer dit. 

Cyklingen har nog satt fart på det hela en hel del också och i går till jobbet var det mitt 3 pass på cykel tyckte jag att jag redan kände mig lite starkare och cyklade faktiskt upp för en liten backe utan större problem som jag de tidigare gångerna gått upp för. Blev däremot ingen cykling hem igår efter jobbet för det behövdes fyllas på luft i däcken vilket jag inte fått tummen ur att göra fören igår MEN vet inte om det är nått knas på pumpen eller om det är jag som inte kan (troligen en kombo av båda haha) för trots att jag och Sofia pumpade som små blå så fick vi inte i luft i däcket utan tvärt om framdäcket blev tomt på luft. Hur lyckades vi med det är en bra fråga för hur svårt kan det va att puumpa ett jäkla cykeldäck liksom?
Kul hade vi hur som helst för vi låg dubbelvikta av skratt så trårarna sprutade på asfalten bredvid cykeln haha.

Ja jösses i dag spöregnar det så passande nog blir det transport av både mig och cykeln med en av firmabilarna så får vi hoppas att nån av verkstadskillarna är på plats och kan fixa däcket åt mig haha.

Nu ska jag bara få till en bra kost som funkar som magen mår bra av också för den har inte varit i form efter all stress senaste månaderna.

 
Lite komiskt faktiskt för nu har jag två bilar stående som inte fungerar och en cyckel som inte går att cykla på suck. Nåja cykeln är ju lätt löst bara jag får i luft i framdäcket igen haha. Är nog hög tid att lyda min hyresvärds råd och skaffa mig en handyman eller vad tror ni haha.

♥ Kram ♥ Miss F ♥
 

Vad håller jag på med?

Godmorgon på er hoppas eran helg har varit bra. 

Jag ska strax väcka barnen och få i ordning dom för skolan. Sen blir det ladda om så msn själv kommer iväg till jobbet.

Förra veckan var verkligen knepig fick ett par samtal som verkligen rörde om och gav en något att fundera på även om det var saker som jag inte kan påverka. Inte så mycket i varje fall, det är de andra personernas jobb att ta sig igenom. Men det väckte en hel del tankar och funderingar på hur man själv har det och lever sitt liv.
Vad är det jag håller på med?

Det finns många runt omkring mig som tycker väldigt mycket och anser att jag borde göra si eller så. Börjar bli väldigt jobbigt för det löser inga problem utan bidrar bara till att jag tappar motivationen ännu mer. Man ska inte se tillbaks på det som varit men faktum är att en titt ett år tillbaks när mitt liv var ett hellvete rent ut sagt så har jag ju faktiskt kommit långt. 
Mycket har hänt på vägen speciellt med allt jobbstrul som sista halvåret bestått av men jag har släppt och gått vidare i övrigt. Det har tagit tid men man tar en dag i taget och vips så blir dagarna till veckor och månader. 

Om livet blivit till det bättre?
Inte än kanske men jag har förändrats massor och ser inte saker på samma sätt och har lärt mig att inte slösa tid på sådant jag inte kan påverka. Utan fokusera på de saker man kan göra något åt. Så även om livet suger så går jag upp varje morgon och tar mig igenom ännu en dag och gör det bästa ut av den.

Är det något som kan göra mig irriterad så är det folk som beklagar sig över hur dåligt dom har det på olika sätt. Saker som dom faktiskt kan göra något åt men inte tar tag i för att det är jobbigt. Men vet ni vad i bland behöver man ta tag i de jobbiga sakerna för att det ska bli bättre!  Det är liksom det alternativet man har eller så får man fortsätta leva som man redan gör. Vad väljer du?
Man har ingen rätt att klaga om man inte vill göra något åt det tänk på det.

Som sagt det var en märklig vecka med mycket att reflektera över. Jag skulle vilja ta en paus från  allt ett par dagar och hitta rätt fokus igen för just nu är jag en aning förvirrad. Det skulle även finnas en mute knapp som man kunde trycka på för att få tyst på alla åsikter och råd som väller in just nu. 


Igår var det morsdag och det uppmärksamnades överallt. Själv orkade jag faktiskt inte bry mig. Tror aldrig jag blivit firad på de 16 åren som jag varit mamma inte utan att jag själv styrt upp med fika eller så. Det är en dag som alla andra men i år var faktiskt första gången som jag hade uppskattat att få lite extra uppmärksamhet och uppskattning. 
Det senaste året har jag lagt all min energi på att barnen ska ha det så bra som möjligt, jag har kommit i sista hand. Har faktiskt  börjat sakna att ha någon som ger mig lite uppmärksamhet, någon som saknar mig förutom barnen och som vill dela de vardagliga sakerna med. Någon som stöttar och ger mig creed när jag behöver det osv. Det tar på energin och humöret att alltid prioritera alla andra först.  Hoppas att jag så småningom kommer hitta någon som kan fylla mitt tomrum men det kommer när det kommer.

Nu är det dags att fixa i ordning sig och cykla till jobbet. Har inte alls lust faktiskt men bara att pallra dig iväg. Bör hålla utkik efter annat jobb för detta va bara ett sommarjobb har jag fått veta. Lite irriterande när man frågade om det var det och fick svaret att det är det inte på intervjun.

Nåja önskar er en fin vecka.

❤️Kram ❤️ Miss F ❤️