Ser fram emot morgondagen

Torsdagkväll Emilia och Kevin sover och jag sitter med en kopp te och väntar på att en maskin tvätt ska bli klar. Har tusen saker att göra egentligen men orken att ta tag i allt är typ noll. Ser fram emot måndagen då vi får veta vad som ska ske med butiken. Det var positivare chefer mot förra veckan jag hade möte med i dag vilket kändes bra. Ovisheten är jobbig men som jag sagt tidigare så hjälper det inte att hänga upp sig på allt negativt. Försök hitta det som är bra i problematiken och fokusera på det i stället så blir det mycket lättare att hitta nya lösningar.


En intensiv jobbhelg väntar men i morgon är jag ledig och har en kul grej planerad som tack och lov varit det jag kunnat se framemot när vissa dagar varit tuffa. Blir att fylla på med positivenergi och massa inspiration i morgon. Oavsett vad som händer på måndag så har jag en känsla av att saker och ting kommer lösa sig till det bästa. Nya möjligheter dyker upp när man minst anar det och det gäller att våga prova nya vägar.  

När jag åkte hem med Sebastian från bussen i eftermiddags berättade han att han inte kommer få ihop tillräckligt betyg som krävs för den utbildningen han ville gått. Trist så klart och väldigt surt eftersom hans sänkning av betygen berodde på hur han känt sig under skilsmässan. Tänk vad en persons val kan påverka och förstöra för andra i sin omgivning. Jag gör så gott jag kan men jag kan inte fylla tomrummet som blivit.  Men han kämpar på, har accepterat läget och gått vidare med flera planer för framtiden oavsett om han kommer in på sitt första val eller inte. Det här med att ha flera alternativ att välja mellan är något jag pratat ofta med honom om. En backup plan när det inte blev som man tänkt sig eller hålla utkik efter andra vägar att nå sina mål på vilket är något han tagit med sig i sina egna planer. 
Jag jobbar själv på en backup plan just nu och han tycker det är kul att sitta och diskutera framtidsplaner så vi peppar varandra vilket är kul. 

Nu blir det strax sängen så man orkar med morgondagen. Hoppas ni får en toppen fredag för det ska jag ha.

❤ Kram ❤ Miss F ❤

Kommentera här: