Ny vecka nya tag

Måndag igen och nya tag på jobbet. Förra veckan var inte speciellt rolig med alla dåliga nyheter. Men när man tänker efter så är det inte så hysteriskt som media och omgivningen vill få det att låta. Tänk efter lite både Torp och Nordby har kursat det hör till stora företag och det kan hända fler gånger innan det blivit en balans som rullar på. Är övertygad om att det finns en lösning runt hörnet. Hoppas på lösning för resten också det verkar lite ljusare än förra veckan i varje fall så vi kör på så får vi se hur det utvecklar sig.
Lördagen var det full rulle hela dagen, först ridlektion för Emilia sen bort till jobbet en vända, köra Emilia till en kompis, spånat på lite nya idéer och  slutligen avslutade vi med att hälsa på Susanne och Christian. 


I går blev det en lugn dag hemma. Tog en morgonpromenad med hundarna och utforskade en av traktorvägarna som visade sig bli en ordentlig runda upp i bergen bakom gården. Har träningsvärk i benen idag haha så den rundan får vi ta fler gånger. Efter middagen i dag blev det en sväng till Sportshopen och inhandla skor till grabbarna. Converse till Sebastian och ett par neongula tuffa skor till lilleman. Hoppas det blir en härlig vår nu med bra väder och en skön varm sommar. Längtar till man kan ligga på stranden och slappa medan barnen badar. 

Har börjat planera för en liten semester till Danmark igen. Hoppas verkligen jag kan få till det i år men det beror på hur det utvecklar sig på jobbfronten framöver. Finns nya planer som det jobbas på så vi får se vad det blir av det också. Det gäller att hitta positiva saker att fokusera på när det är andra saker som krånglar. Ha nu en fin start på veckan.

❤Kram ❤Miss F ❤

Kommentera här: