Lite vårfint på utsidan och en stund för mig själv

Ursäkta att jag inte tittade in igår men jobbkaoset har bokstavligen sugit musten ur mig senaste veckan. Hysteriskt är bara förnamnet min telefon har gått varm från morgon till kväll vilket varit väldigt frustrerande för jag har inte svar på alla frågor. Fick instruktioner för denna veckan, sen får vi se vad som händer. Frustrerande för oss alla att inte få besked men jaja vi får ta det som det kommer helt enkelt.


Igår var jag egentligen ledig men fick åka och styra upp lite saker så det blev ett par timmar jobb ändå. I morgon är jag egentligen också ledig men har bytt dag för måste va ledig på fredag så det blir några timmars jobb i morgon i stället. 

Efter jobbet i dag har jag fixat lite i trädgården eller snarare utanför på trappen. Ljungen har gjort sitt och var dags att byta ut. Fick tagit en sväng till Plantagen igår kväll. Blev några krukor till tomatplantorna och ett 6 pack penséer och ett par påskliljor.

Det blev nytt i krukorna som haft ljung i vinter och så fick jag satt ett par i korgen på väggen. Konstaterar att jag har väldigt många babyplommon tomatplantor. Sen har jag 3 olika paprika sorter, basilika och ytterligare en sort vanlig tomat på gång. Blir nog att ge bort en del misstänker jag haha. 


Före

Blir nog bra när det växt till dig lite men jag ser redan framemot att planter sommarblommorna. Blir att köpa lite snygga krukor och fixa iordning i rabatterna de få jag har. 


Saknar en uteplats dock men får se hur man löser det för trädgårdsmöbler direkt på gräsmattan brukar bli vingligt och ostabilt. Vill inte kosta på för mycket när man bara hyr men nått får jsg försöka hitta på.

Är verkligen härligt att va ute och greja. Fåglarna kvittrade glatt i träden och solen sol letade sig fram värmde så jag kunde sitta i t-shirt ett tag. Barnen lekte och jag fick en liten stund att bara va och fylla på med lite ny energi inför morgondagens jobb. Nu ska barnen snart i säng sen blir det lite tid att varva ner innan det blir sängen för tanten. Igår var jag helt slut och gick och lade mig väldigt tidigt vilket var välbehövligt.


❤ Kram ❤Miss F ❤

Kommentera här: