Det börjar klia i trädgårdsfingrarna


Nu måste väll ändå vintern ha gett upp eller vad tror ni? Såg visserligen att det skulle bli snöblandat i morgon men  oandra sidan visar prognosen på mulet väder i dag och nu håller solen på att titta fram.

Efter gårdagens lilla raodtripp med Denize i det super fina vädret började de klia i fingrarna att sätta igång och påta i trädgården. Vi flyttde in här i maj förra året och eftersom det var väldigt turbulent i livet just då orkade jag inte ta tag i trädgården över huvudtaget. Det blev ett par krukor med blommor på trappen men inget mer. Men i år ska jag ta tag i det hela för helt ärligt är utsidan skit tråkig här. Jag ska ta kort och visa er så får ni gärna komma med förslag på vad jag sk hitta på. Under tiden frossar jag i härlig vårinspiration på Pinterest har några exempel på våriga blomdekorationer till trappan, altan eller balkong nedan.  Söker du på sökorden vår trådgård dekoration tex så får du upp massor av förslag. Prova att skriv på engelska för att få upp ännufler tips och idéer, en liten varning bara Pinterest är beroende framkallande hehe.

 
 
 

Följ mig gärna på Pintrest när jag har samlat ihop massvis med inspiration i de stilar jag gillar både för in och utsidan av huset  ni hittar min sida här >>
 
Glöm inte gilla om ni vill ha mer Pinterest inspiration.

♥ Kram ♥ Miss F ♥

Kommentera här: