Ser fram emot morgondagen

Torsdagkväll Emilia och Kevin sover och jag sitter med en kopp te och väntar på att en maskin tvätt ska bli klar. Har tusen saker att göra egentligen men orken att ta tag i allt är typ noll. Ser fram emot måndagen då vi får veta vad som ska ske med butiken. Det var positivare chefer mot förra veckan jag hade möte med i dag vilket kändes bra. Ovisheten är jobbig men som jag sagt tidigare så hjälper det inte att hänga upp sig på allt negativt. Försök hitta det som är bra i problematiken och fokusera på det i stället så blir det mycket lättare att hitta nya lösningar.


En intensiv jobbhelg väntar men i morgon är jag ledig och har en kul grej planerad som tack och lov varit det jag kunnat se framemot när vissa dagar varit tuffa. Blir att fylla på med positivenergi och massa inspiration i morgon. Oavsett vad som händer på måndag så har jag en känsla av att saker och ting kommer lösa sig till det bästa. Nya möjligheter dyker upp när man minst anar det och det gäller att våga prova nya vägar.  

När jag åkte hem med Sebastian från bussen i eftermiddags berättade han att han inte kommer få ihop tillräckligt betyg som krävs för den utbildningen han ville gått. Trist så klart och väldigt surt eftersom hans sänkning av betygen berodde på hur han känt sig under skilsmässan. Tänk vad en persons val kan påverka och förstöra för andra i sin omgivning. Jag gör så gott jag kan men jag kan inte fylla tomrummet som blivit.  Men han kämpar på, har accepterat läget och gått vidare med flera planer för framtiden oavsett om han kommer in på sitt första val eller inte. Det här med att ha flera alternativ att välja mellan är något jag pratat ofta med honom om. En backup plan när det inte blev som man tänkt sig eller hålla utkik efter andra vägar att nå sina mål på vilket är något han tagit med sig i sina egna planer. 
Jag jobbar själv på en backup plan just nu och han tycker det är kul att sitta och diskutera framtidsplaner så vi peppar varandra vilket är kul. 

Nu blir det strax sängen så man orkar med morgondagen. Hoppas ni får en toppen fredag för det ska jag ha.

❤ Kram ❤ Miss F ❤

Lite vårfint på utsidan och en stund för mig själv

Ursäkta att jag inte tittade in igår men jobbkaoset har bokstavligen sugit musten ur mig senaste veckan. Hysteriskt är bara förnamnet min telefon har gått varm från morgon till kväll vilket varit väldigt frustrerande för jag har inte svar på alla frågor. Fick instruktioner för denna veckan, sen får vi se vad som händer. Frustrerande för oss alla att inte få besked men jaja vi får ta det som det kommer helt enkelt.


Igår var jag egentligen ledig men fick åka och styra upp lite saker så det blev ett par timmar jobb ändå. I morgon är jag egentligen också ledig men har bytt dag för måste va ledig på fredag så det blir några timmars jobb i morgon i stället. 

Efter jobbet i dag har jag fixat lite i trädgården eller snarare utanför på trappen. Ljungen har gjort sitt och var dags att byta ut. Fick tagit en sväng till Plantagen igår kväll. Blev några krukor till tomatplantorna och ett 6 pack penséer och ett par påskliljor.

Det blev nytt i krukorna som haft ljung i vinter och så fick jag satt ett par i korgen på väggen. Konstaterar att jag har väldigt många babyplommon tomatplantor. Sen har jag 3 olika paprika sorter, basilika och ytterligare en sort vanlig tomat på gång. Blir nog att ge bort en del misstänker jag haha. 


Före

Blir nog bra när det växt till dig lite men jag ser redan framemot att planter sommarblommorna. Blir att köpa lite snygga krukor och fixa iordning i rabatterna de få jag har. 


Saknar en uteplats dock men får se hur man löser det för trädgårdsmöbler direkt på gräsmattan brukar bli vingligt och ostabilt. Vill inte kosta på för mycket när man bara hyr men nått får jsg försöka hitta på.

Är verkligen härligt att va ute och greja. Fåglarna kvittrade glatt i träden och solen sol letade sig fram värmde så jag kunde sitta i t-shirt ett tag. Barnen lekte och jag fick en liten stund att bara va och fylla på med lite ny energi inför morgondagens jobb. Nu ska barnen snart i säng sen blir det lite tid att varva ner innan det blir sängen för tanten. Igår var jag helt slut och gick och lade mig väldigt tidigt vilket var välbehövligt.


❤ Kram ❤Miss F ❤

Ny vecka nya tag

Måndag igen och nya tag på jobbet. Förra veckan var inte speciellt rolig med alla dåliga nyheter. Men när man tänker efter så är det inte så hysteriskt som media och omgivningen vill få det att låta. Tänk efter lite både Torp och Nordby har kursat det hör till stora företag och det kan hända fler gånger innan det blivit en balans som rullar på. Är övertygad om att det finns en lösning runt hörnet. Hoppas på lösning för resten också det verkar lite ljusare än förra veckan i varje fall så vi kör på så får vi se hur det utvecklar sig.
Lördagen var det full rulle hela dagen, först ridlektion för Emilia sen bort till jobbet en vända, köra Emilia till en kompis, spånat på lite nya idéer och  slutligen avslutade vi med att hälsa på Susanne och Christian. 


I går blev det en lugn dag hemma. Tog en morgonpromenad med hundarna och utforskade en av traktorvägarna som visade sig bli en ordentlig runda upp i bergen bakom gården. Har träningsvärk i benen idag haha så den rundan får vi ta fler gånger. Efter middagen i dag blev det en sväng till Sportshopen och inhandla skor till grabbarna. Converse till Sebastian och ett par neongula tuffa skor till lilleman. Hoppas det blir en härlig vår nu med bra väder och en skön varm sommar. Längtar till man kan ligga på stranden och slappa medan barnen badar. 

Har börjat planera för en liten semester till Danmark igen. Hoppas verkligen jag kan få till det i år men det beror på hur det utvecklar sig på jobbfronten framöver. Finns nya planer som det jobbas på så vi får se vad det blir av det också. Det gäller att hitta positiva saker att fokusera på när det är andra saker som krånglar. Ha nu en fin start på veckan.

❤Kram ❤Miss F ❤