Tur till Smögen bara för att

 
 
I morse lade jag upp den här bilden på min fb sida för att jag tycker den är så härlig. Jag älskar spontana road trips och aktiviteter oavsett det är lite planerat eller en ren överaskning. Det är alltid ett välkommet avbrott i vardagen.

Ovetande om det här inlägget fick jag i eftermiddags efter jag kom hem från jobbet telsamtal från bästa Jennie som frågade om jag och barnen ville föja med till Smögen och äta glass eller nått? Lite förvånad över erbjudandet så tackde så klart jag och barnen ja vi är ju alla rätt trötta på att sitta hemma dag ut och dag in så de små utflykter som erbjuds är välkomna. Berättade sen om fb inlägget vilket Jennie hade missat så det var ju lite lustigt att hon ringde och frågade om vi ville med just i dag haha. 

Sagt och gjort så kom Jennie och hennes små och hämtade oss och så rullade vi mot Smögen lagom till solen gick i moln. Men det är så varmt så det var okej ändå och solen tittade fram när vi var där också.  Det var en del folk men än så länge lagom med folk så det gick fint att gå på bryggorna som dom dessutom breddat lite. 
Lite tråkiga moln och blåsigt men väldigt varmt i luften så det var helt okej ändå.

 
Första stopp blev det stora glasscafét nere vid hamnen. Ser ni affischen på dörren i ingången? Dom hade alla dom smakerna och lite till att välja på helt galet men barnen lyckades snabbt välja vad dom ville ha otroligt men sant, det var jag som fick beslutsångest haha. 

 
Åh fina lilla lus så galet lik sin pappa på den här bilden ♥ Han tog Oreo+ vit drottning, Jag tog dulce de leche + cocos, Emilia kladdkaka + kola och Sebastian tog hasselnöt + schweizernöt. Himelskt gott kan vi intyga hit får vi helt klart åka fler gånger nom nom.

Smögen är lite speciellt för mig med mycket minnen, jag och M åkte alltid hit antingen ensamma eller med barnen nån gång om året om vädret var okej. Förra året blev det ingen tur och det har hänt en del sen vi var där sist en hel del make over har det blivit i området. Har inte tänkt på det innan med saknar de där utflykterna. Bor ju inte långt här ifrån men det är inte riktigt samma sak att åka hit själv. Hoppas få uppleva den där känslan igen så småningom med någon annan. 

 
Tack Jennie för utflykten det var ett välbehövligt avbrott och mysig start på helgen. Nu laddar jag om för ett par timmars jobb i morgon sen får vi se vad helgen har att erbjuda.

Önskar er en fin helg.


♥ Kram ♥ Miss F ♥
 

Kommentera här: