Inte så lätt planerat som jag trodde


Hjälp vad dagarna går fort nu jag hinner inte med. I dag blev det två timmars övertid för min del så jag kom hem senare och då går ju kvällen ännu fortare. 

Roar mig med städa och sortera saker varvat med planering av Kevins kalas. Inte helt lätt kan jag tillägga för unga herrn har en bestämd uppfattning om hur han vill ha det med tema och dekoration. Inte helt lätt att få till men jag lyckas efter lite funderande och runt letande på nätet hitta saker som kan få till det lagom till det är dags för sängen för honom. Går ner och nattar honom och hans syster nöjd över att jag har en färdig plan så säger skitungen - Nja mamma jag vill nog ha ett andra färger i temat!
Gahh jag blir galen haha. 

Han vill ju ha fotbollstema och det är ju inga konstigheter tänkte jag häromdagen men i dag sa han att han vill ha färgerna som ett fotbollslag vilket gorde att jag fick tänka om lite. Och när han nattades hade han plötsligt ändrat sig och valt ett annat fotbollslag så bara att börja om från början.

Inser att jag måste till Torp och åka runt och kolla vad jag kan hitta där för allt finns inte på nätet. 
Blir nog bra till slut men kan erkänna att jag är lite stressad över att tiden går så fort och att jag inte har någon bil så att jag kan åka och handla i lugn och ro.

Kalasplaneringen i övrigt är det ingen fara med. Vi firar med familjen på lördagen när han fyller och så blir det barnkalas ute på söndagen och jag hoppas verkligen att vädergudarna är med oss då för när jag kolla vädret nu så ser det inte helt lovande ut. Men det är en vecka kvar så jag hoppas verkligen det ändrar sig. Har inte hört nått från M men hoppas och antar att han kommer och hjälper till båda dagarna så det ordnar sig nog.  Är vädret bara ok så kommer det bli ett smidigt barnkalas eftersom dom kan leka och herja ute.


Nu är det snart helg igen, två dagars jobb till sen blir det ledig söndag för min del. Gott att inte jobba så långe på lördagen för då går inte hela dan om man vill hitta på nått efter jobbet.
Vad har ni för planer för helgen?

♥ Kram ♥ Miss F ♥


Kommentera här: