Sommar inspo med Pinterest favoriter

Hej på er finisar tittar in en snabbis innan det är dags att ta tag i kaoset nere i källaren dvs ungarnas avdelning.
Får passa på när dom är hos farmor i stan ett par dagar och det är lite lugnt här hemma haha. Det är mycket att rensa och gå igenom så jag tar lite i dag så får vi se vad som är kvar i morgon. 
Hästarna verkar trivas i sin hage men det är lite livat för Dolly brunstar och Harry vet inte riktigt vad som gäller suck. I morgon blir det att frisera dom lite och ta en liten tur är planen ska bli riktigt roligt. 

Tänkte bjuda på lite inspiration från Pintrerest till trädgård och uteplatser.
 

Att sätta ut en byrå eller hylla på uteplatsen ger inte bara praktisk förvaring utan ger en hemtrevligt intryck utefter en tom vägg.
Piffa upp en tråkig balkong med golvplattor med en matta, kuddar, filtar och lite olika krukor/lådor att ha blommor, örter eller andra trevliga växter i. 

 

Mixa olika krukor i olika former och material i liknande färger. Naturfärger är så fint och går lätt att mixa med olika material som stål, trä och sten/keramik.

 
Nått som blivit populärt och är lätt att bygga själv är blomlådor. Anpassa storlek och färg utifrån vart den ska placeras. Det är också populärt att såga ut en liten del i trädäcket och göra en blomlåda som sjunker ner i golvet att planera blommor i. 
 
Glöm inte att sätta ut lite små ljuskällor som höjer effekten och myskänslan på kvällen.

Mer inspiration hittar du på Pinterest.
 
Glöm inte klicka gilla om ni vill ha mer inspirations inlägg.

♥ Kram ♥ Miss F ♥

Kommentera här: