Krabbfiske och mer regn


Söndag och ännu en vecka är slut dagarna verkligen bara springer i väg. I dag vaknade jag tidigt trots att jag inte hade nått av barnen i sängen, gick upp släppte ut hundarna och sen när dom kom in kröp jag ner i söngen igen men kunde inte somna om hur mycket jag än försökte. Shit vilket kaos det är i mitt huvud just nu oj oj så mycket att fundera på och mycket på gång både avslutas och komma igång med framöver. Tur att jag har folk runt omkring mig som kan styra upp mig och se till att jag inte fladdrar iväg och tappar fokus. 

Vädret var rätt okej i morse och på förmiddagen lite blåsigt men någolunda fint så jag och Emilia bestämde oss för att åka till Hamburgö och fiska krabbor. Grabbarna ville vara hemma och spelatv spel så vi tjejer fick lite mysig tid för oss själva. Men lagom till vi kom till färgeläget började mörka moln torna upp sig och solen gick i moln.


Till en början verkade krabborna ha flytt fältet men tillslut fick hon upp en liten rackare och sen blev der en slaig blandning av både små och stora. 


Strålande sol eller mulet här är det alltid lika fint, jag bara älskar västkusten. 


Mysigt med en stund bara vi två ♥


Krabbor fick vi tillslut 1 1/2 timme senare hade vi fått 15 st i olika storlekar innan vi släppte tillbaks dom och packade ihop oss inna regnet kom.

Är inte helt i form i dag heller har känt mig hängig hela dagen och sitter just nu med en kopp te och funderar på om jag ska gå och lägga mig snart.  I morgon är det jobb igen och förhoppningsvis sista passet för min del. Säsongen är nästan slut och jag kommer meddela att jag inte är intresserad av att fortsätta till hösten även om den möjligheten finns vilket jag inte tror att det gör men ändå.  Ska bli skönt att slippa den negativa stämningen även om kollegorna är jätte goa och trevliga, chefen drar ner på allt med sitt betende mot oss. 
Får se hur det går. Nästa vecka kommer oavsett bli fullt upp så jag hoppas att jag inte blir dålig nu för det har jag verkligen inte tid med.

Hoppas erna helg har varit bra. Vi hörs i morgon.

♥ Kram ♥ Miss F ♥Kommentera här: