Kalas hela helgen

I samarbete med Kalasdekorationer.se 

 

Puh nu har vi avklarat 2 dagar med kalas för en nybliven 10 åring. Igår hade vi kalas för Emilias kompisar där 5 av 8 tjejer kunde komma. Blev ett lagom gäng och dom hade riktigt roligt så tiden gick fort. Emilia fick jättefina presenter och var så nöjd efteråt så det var verkligen lyckat. 

 
Vi hade lite olika idéer på vad vi skulle bjuda på för mat men det blev en liten buffe med korv och bröd, grönsaksspett med cocktailtomater, baby bell ost och gurka samt nachos. Det var populärt  och något jag kan rekomendera att man serverar några olika små rätter. 
 
Efter maten öppnades paketen innan det blev lite lek i väntan på kladdkakan som Emilia beställt. Till det bjöd vi på bål gjord på hallonsaft fruktsoda och frysta blåbär och hallon. Det blev en favorit och kan ju varieras efter smak så klart.
Vi fick beröm av tjejerna som dels var imponerade över allt fint pynt men även tyckte buffén med olika små rätter var bra. Kul med variation och det håller jag också med om, dessutom är det väldigt roligt att planera kalasen med alla roliga idéer.
 
I dag startade vi med sjunga och ge några paket vid sängen. Sen fick hon resten efter frukosten innan vi  laddade om för helgens andra kalas med farmor med familj. Vanlig kladdkaka och gräddtårta blev det samt en ny typ av kladdkaka med kokos som blev som Bounty godisarna typ bild kommer i ett annat inlägg.  Har lite lätt matkoma kan jag erkänna hua mig haha.
 
Nu har gästerna åkt hem och även M som varit här och hjälpt till både igår och i dag. Emilia är så glad och nöjd över alla sina presenter och även om jag inte riktigt höll mig till planen i dag så blev helgen riktigt lyckad och mysig. Att se henne så glad gör det värt allt slit med stress och förberedelser för att få till allt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det här inlägget är i samarbete med Kalasdekorationer.se där du hittar allt du behöver till olika festtillfällen. Där finns massor av roliga och fina tillbehör med allt i från servetter till ballonger,  girlanger, pompoms, dukar mm med snabb leverans. Emilia ville ha rosa/guld tema och jag hade sugrör och assietter liggandes sedan tidigare sen beställde jag hem resten. Ser redan fram emot nästa kalas till sommaren för det är verkligen så kul att planera och dekorera. Tusen tack Ausra och Annas butik/ Kalasdekorationer för det jätte fina paketet kändes riktigt lyxigt att få varorna inslagna i ett så fint paket (se tidigare inlägg >>).

* Ett tips är att köpa hem lite av varje och ha en låda med dekorationer /pynt så att man enkelt kan dekorera vid olika tillfällen. Är ju alltid trevligt att kunna piffa upp lite vid en vanlig middagsbjudning också.  Och när det är dax för kalas har man lite hemma redan och behöver bara komplettera med det som saknas för just det tillfället tex om man ska ha ett visst färgtema. 
 
* Tänk dock på att tänker du fylla vanliga ballonger med helium så håller dom sig inte mer än några timmar innan heliumet börjar tappa sin effekt och ballongerna krymper och faller till golvet. Foliebalongerna är gjorda för helium och kan hålla i veckor om dom inte går sönder. Så fyll ballongerna så nära kalas/ festen startar så håller dom sig fina under festen.
 
Nu har jag några kalas att planera till sommaren men vem vet vad man hittar på däremellan. Har en del spännande på gång framöver.
 
Glöm inte gilla inlägget om ni vill ha mer inspiration och tips för kalas och fester.
 
♥Kram♥ Miss F♥

Kommentera här: