Ett fint spännande paket

 

 

I morse på väg till jobbet hämtade jag paketet jag beställt med dekorationer till Emilias kalas. Så när jag kom hem från jobbet var vi ivriga på att öppna och kolla hur allt ser ut. 

 

Vet inte vem som blev mest uppspelt över innehållet i lådan av mig och Emilia för där låg allt jätte fint inslaget paket med alla saker i.

 
 

Det är verkligen så trevligt när man får produkterna man beställt inslagna i fint papper eller cellofan i det här fallet och en fin rosett som

dekoration. Att butiken ansträngt sig och gjort det där lilla extra för att jag som kund ska få en trevlig överaskning när man öppnar den tråkiga bruna lådan. Sånt gillar jag det är verkligen bra service och ger en positiv köpupplevelse. Jisses nu har entreprenören och business woman vaknat till liv märker jag haha. Men faktum är att det behövs inte mycket för att göra ett gott intryck och god service till kunderna. Det är de små detaljerna som gör det.
 
Visst blir man glad när man får sakerna fint inslagna så här?!
 
 

Jag bjuder på en liten sneak peak från innehållet i paketet. Massa roligt och fint är det. Så håll utkik till helgen då jag kommer skriva ett inlägg och visa allt när vi dekorerat till kalaset.Det ska bli så roligt att pynta och dekorera till Emilas kalas. Har lite små saker som ska inhandlas som helium till balaongerna bland annat.Men jag kommer lägga upp resultatet till helgen så ni får se hur det blev. 

 
Glöm inte klicka gilla om ni vill ha mer inspirations tips.
 
♥ Kram ♥ Miss F 
 

Kommentera här: