Summering av 2017

 
Hej på er! Hoppas julen varit bra?
Vet att det varit tyst här senaste tiden men har helt enklet inte haft något att dela med mig av.

Blev inte mycket till julför våran del i år. Men jag och Sebastian fick tagit vår årliga julfika på Espressohouse som har blivit lite av en tradition när han ska handla sina julklappar. Mysigt att smita undan medans julstressen rullar på bland affärerna runt omkring.
 
 

Julen är över och blev som planerat väldigt lugn ingen jul mat och inget långdraget firande. Sebastian firade med Mathias familj på dan och Denize med familj kom bara hit en snabbis på kvällen så vi fick byta julklappar sen åkte dom hem igen. 
Jag och de små åt mat på Mc Donalds dagen till ära och det var faktiskt helt okej även om det kanske kan upplevas lite konstigt. Men ingen matkoma eller stress där var det så lugnt men vi var inte ensamma även om det inte var fullt i folk.  


Ingen jul utan Kalle så är det bra så jag och de små myste ner oss i soffan  när vi kom hem från Donken.Det blev inte så rolig julklappar i år tyvärr pga av min ekonomi just nu. Det blev inte direkt julklappar som stod på önskelistorna men visste samtidigt att barnens pappa slagit på stort i år så även om dom inte var jätte imponerade på julafton så var det väldigt glada miner på juldagen när dom kom hem från stan. Emilia fick i varje fall en grimma hon ville ha till Harry och ett grimskaft med bling som var mjukt och fluffigt att hålla i. Om Harry tyckte det var lika gulligt är tveksamt för han ville inte följa med ut till hagen efter jag tagit den här bilden haha. 

Kevin ville inte fira jul med sin pappa på juldagen så jag hade en liten överaskning till honom. Bio och Tjuren Ferdinand som var hysteriskt rolig skrattade så tråarna sprutade minst sagt. Lite läskig kanske i bland för de minsta barnen men den handlar ju om en tjur som inte vill vara med på tjurfäktning så de minsta förstår inte riktigt vad den handlar om. 


 
Nu är det bara 2 dagar kvar av året och min nyårsfest som jag planerat har fått ställas in. Det visade sig inte vara någon som kunde komma för alla hade planer på annat håll eller visste inte hur de skulle göra... 
Ordna en fest för att kanske 3 pers kommer nja skulle inte tro det. 
Vi har inte fått någon inbjudan till nått nyårsfirande på annat håll heller så i år kommer jag och barnen fira nyår helt ensamma. 
 

Summering av 2017
 
Det här året har bestått av 90 % bilproblem som i sin tur ställt till det både rent praktiiskt men framför allt ekonomiskt. Kan jag inte ta mig till jobbet tjänar jag inga pengar och utan pengar kan jag inte köpa en ny bil.
 
Det har varit ett jätte tufft  för barnen som tacklat alla känslor med ilska, sorg, saknad och känslan av svek efter skilsmässan. Jag själv har släppt och försökt gå vidare men har pga att barnen inte gått vidare inte lyckats sätta punkt helt. Väldigt frustrerande men vad gör man dom behöver sin tid helt enkelt. 

Gjorde ett av Facebooks Nametests härom dagen och fick ett klockrent svar lite läskigt mitt i prick faktiskt.

Önskar att jag kunde säga att jag hittat kärleken igen. Trodde att jag hade det men...  Jag har lärt mig en läxa och insett att jag är jävligt dum och blåögd. Man tror att man hittat någon som bryr sig om en och är seriöst intresserad men inser sen att man tillhör den där kategorin som duger när man inte får det man vill på annat håll...
Jag är plåstret på såren som man sen slänger när man inte behöver det mer...

En underbar förändring i januari? Knappast.

Vad är planen för nästa år? 
Förra året så här dags satt jag nyskild och såg possitivt fram emot ett fantastiskt 2017 som kommer bli så bra...

Jag har funderat en del om vad för mål och planer jag har för nästa år och en titt i kalendern där jag skrev upp årets mål kan jag konstatera att jag inte lyckats uppfylla ett enda på hela året... Känns ju lovande eller inte. 

Nej jag har helt ärligt inga mål för 2018...
Inga planer och inga förväntningar det blir som det blir helt enkelt. 


Får se om jag skriver nått mer inlägg innan nyårsafton om inte annat önskar jag er ett Gott Nytt År ♥
 
 


 

Kommentera här: