Som sagt ha inte för höga förväntningar


Blir nästan rädd för mig själv... Kommer ni ihåg att jag skrev för ett tag sedan att jag känner av energier från andra ?! Senaste dagarna har något hängt över mig som jag inte kunnat sätta fingret på vad det är och i dag har jag haft en väldigt stark känsla av uppgivenhet men egentligen utan anledning. 
Man ska inte måla f-n på väggen men som jag skrev i morse så har jag inte höga förväntningar för den här månaden. Och med facit i hand så han jag inte avsluta den här dagen fören det blev ketchupeffekt för hela slanten. 

Först släpper spärren till handtaget på vinchen när jag ska lasta av en höbal varpå handtaget  spinner iväg innan jag fått tag i det och får då en kraftig smäll rätt över handen. Det gör fruktansvärt ont men jag måste få av balen och vält den på rätt håll så va bara att bita ihop och göra klart allt. 

Lagom till jag är klar kommer M och hämtar barnen, tur jag packat allt dom ska ha med för har så ont när jag kommer in och de ska åka. Mitt upp i allt får jag ett besked som jag väntat på och undermedvetet visste jag om det hela innan jag fick beskedet så nu fick jag det bekräftat men blev ändå lite förvånad. Inget allvarligt men inte speciellt roligt besked heller fast det är inget jag kan göra något åt. Funderar på hur vissa människor lyckas ställa till det för sig hela tiden helt otroligt jaja det blir säkert bra så småningom. Tyvärr påverkar vissa val fler än en själv  så även i detta fall och vem får städa upp den röran? Jo jag... igen...

Efter barnen åkt tog jag en tur ner till affären för att handla nått att äta. Äter knappt just nu av någon anledning och lagar inte middag till mig själv så det blev en Thai kub och lite annat så jag har över helgen. 
Väl i affären kom dagens 3:dje smäll eller smäll var det väll egentligen inte men jag gick bokstavligen talat i en dimma eller chock dels pga av smärtan i handen och av nyheten jag fått. Gick runt frysdiskarna i cirklar utan att veta vad jag letade efter och plötsligt hör jag en bekant röst komma i trappan från övervåningen. Stannar upp och  där står plötsligt den personen jag mest av allt ville träffa just då men jag var som sagt inte riktigt med i huvudet just då vilket han märker. Han tittar fundersamt på mig och frågar vad som hänt eller nått. Jag svarar nått med att jag gjort illa handen bara och går vidare...
Han blev nog lite ställd och ville nog pratat mer med mig men jag bara gick.
Själv blev jag ställd för hade inte väntat mig att stöta på honon där och då. Vi snackade igår nämligen men är inte riktigt på samma bana för tillfället så det är lite knepig stämning just nu. Detta gjorde det knappast bättre men hoppas det löser sig. Lite typiskt att vi skullle springa på varandra där för det var inte riktigt rätt ställe att stå och reda ut saker och ting men men det löser sig väll det med. Hoppas jag i varje fall. 

Hemma igen plockade jag in hästarna och fixade lösdriften för kvällen. Sen blev det in och värma mat och nu ligger jag i soffan och kollar på Coyote Ugly och funderar på vad f-n som händer just nu? 
Nåja det är fortfarande 2017 så ska det komma mer skit får det gärna göra det nu så jag slipper inleda det nya året med dåliga nyheter osv. Det blir ju som man gör det till men vissa saker kan man ju inte påverka själv men man behöver inte välja samma väg. Passar inte skorna så byt haha. 
 
Keep calm and let karma finish it ;)


Den här pinglan har inget liv konstaterades förut också hm jo det är sant. Jag kör ju på med mitt poker face dag efter dag. Jag behöver prioritera mig själv men hur då? Jag har helt ärligt inte lust att göra någonting längre då har det gått ganska långt. Och ju mer folk tjatar på mig varför gör du inte si eller varför gör du inte så desstå mer slår jag bakut och drar mig undan. Det funkar inte när det känns som ett måste. Kanske har det blivit så efter att man haft stora förväntningar om saker som sedan blivit en besvikelse. Men jag behöver nått att se fram emot så klart frågan är vad och om någon klarar av att locka med mig på något igen. 

Hur som helst i morgon får jag eventuellt ta en tur till någon helgöppen vårdcentral och kolla min hand om det inte känns bättre. Det gör ont ont ont och är lite svullet så är väll kanske bara ligamenten som fått sig en omgång men kan ju va en spricka också. Är det inte det ena så är det de andra bläää.


Kommentera här: