På min önskelista från Cervera del 1

"Innehåller adlinks i samarbete med Cervera"
 
 
 
 
Snön vräker ner ute och jag ska strax göra mig iordning för en promenad ner till jobbet. Har fått jobba varje torsdag senaste månaden där nere nu det är bra.

Räknar inte med att få  julklappar i år det är bara Sebastian som köper i få fall och jag har bett honom fokusera på sina syskon eftersom han inte får så mycket i studiebidrag.  Men önska sig saker kan man ju alltid göra oavsett tid på året. 
Man märker ju efter en seperation och flytt vad man saknar efter ett tag och kommer på andra saker man vill ha. 

Min matberedare har försvunnit i någon flytt och är något jag saknar och använder mycket och hos Cervera hittade jag en med en blender till vilket är supert när man ska göra smoties.  En pajform med löstagbar kant har jg saknat och en ordentlig stor gryta. Köksvåg behövs både vid matlagning och framförallt när man bakar.
Sen har jag ett vinglas som jag inte vet om det är mitt eller M´s men jag har det i varje fall och det är från Kosta Bodas serie "Line". Älskar det glaset och vill gärna ha fler och hos Cervera så finns det massor av andrta glas  i samma serie så detta är något  jag ska börja samla på. 

Det är faktiskt ett bra tips om ni har idétorka på julklappar eller presenter, att köpa något som man kan köpa fler delar till. Då kan personen önska sig mer av den serien vid andra tillfällen.

Ni hittar mer tips på Cerveras sida >>

Kommentera här: