Önskar jag kunde spola fram tiden


Det blev tyvärr inget inlägg i går. Hade en liten kille hemma som mådde dåligt och var väldigt mammig så jag fick inte mycket gjort igår mer än ge honom så mycket uppmärksamhet och kärlek jag bara kunde. Mammas lilla lus det gör så ont att se honom så ledsen och ynklig ♥

Han fick sova hos mig i natt men är hemma i dag med och ligger just nu i soffan och tittar på barnprogram med Dollar.

 

 

Hunden är människans bästa vän. Denna vännen fäller dock som en tok just nu som ni ser så jag får damsuga soffan varenda dag för tillfället vilket är lite tröttsamt. 

Vet inte vad jag ska göra för barnen så att dom kommer vidare? Det som är frustrerande är att så fort dom börjar landa i vardagen kommer det något nytt som upprör och river upp såren hos dom. Så får man börja om från början och igen. 

Tänk vad en människas val och handlingar kan förstöra mycket för andra runtomkring. Samtidigt tycker jag det är fel att hålla ihop för barnens skull som många par gör, men man hade önskat att det gått till på ett skystare sätt för oss alla. Jag har ingen aning om hur deras pappa känner och ser på det hela, man undrar ju om det var värt det? 

Jag önskar att man kunde spola fram tiden tills barnen kommit vidare och är lyckliga igen. 

Nog om det igår fick jag tummen ur och bestämde mig för att anmälla mig till en massageutbildning på människor med start  i  januari. Ska även gå en kurs på häst till hösten tänkte jag så jag får uppdatera mig lite där eftersom det var så länge sen jag utbildade mig på häst och jobbade med det.
Ska bli riktigt roligt och är äntligen något kul att se fram emot.

I dag ska jag klura vidare på maten till nyår, fick lite inspiration från tv igår så i dag ska jag se om jag hittar lite mer  idéer på nätet. Men först ska hästarna få komma ut. 

Önskar er en toppen onsdag halvägs till helgen det går så fort nu.
Kommentera här: