Kan det inte bara bryta ut


Vet ni vad som är irriterande? Jo när man går och känner sig så där frusen och febrig så man bara vill krypa ner under täcket och sova för att nästa dag inte känna av en gnutta förkylning. Jag har känt att jag haft nått på gång och varit lite små snuvig, hostig och ont i halsen det senaste och under eftermiddagen lite febervarning. Okej nu bryter det ut tänkte jag men har inte blivit värre under kvällen och förmodligen är läger oförändrat eller bättre i morgon igen. Så irriterande när det inte bryter ut och går över nån gång utan bara kommer och går som ett störande irritations moment.

Har fått gjort det jag skulle på dan så eftermiddagen var planen att ta en liten tupplur och försöka vila lite men han inte mer än lägga mig i soffan när lilleman kom och var ledsen och mammig. Så det blev att vi satte på Tomtetass 2 och myste ner oss med Chloé, Dollar och Emilia i stället. Och efter det var det bara att pälsa på sig kläder och gå ut och fixa höstarna för kvällen burr jag känner mig inte mindre frusen och ruggig nu. Får se om det det blir värre över natten kanske för många gånger bryter det ut när man slappnar av och jag börjar ju få det lite lugnare runt mig så det hade inte varit konstigt om det kom nu. Och hellre nu än till jul och nyår, Jag blev dålig under nyårsafton förra året och åkte på influensan och var dålig i nästan 2 veckor inte så rolig start på året så jag hade gärna tagit skiten nu innan så är det klart. 

Har suttit och kollat upp lite saker i dag och hoppas får svar på ena saken jag funderar på i morgon. Håller tummarna för att det jag funderar på går att lösa för i så fall har jag en rolig sak på gång i januari. Berättar mer så fort jag fått besked. Det är något jag velat göra länge men som jag inte fått tummen ur att göra tidigare och haft svårt att få till pga av allt jobb tidigare men nu så ska jag passa på medan jag har lite mindre jobb. 

Sitter och väntar på att Seabastian ska bli klar i duschen han ville visa mig nått han önskade sig i julklapp. Sen blir det sängen för min del är så trött och har ont i halsen och öronen. Mycket te har jag druckit i dag så hoppas det känns bättre i morgon. 

Kommentera här: