Julstämningen saknas i år


Hej å hå då var det fredag igen, näst vecka är det julveckan shit vad tiden går fort.
Julstämningen borde vara på topp för jag älskar verkligen julen men i år har det helt enkelt inte blivit som jag tänkt mig. Det här jäkla bilproblemet som bokstavligen följt med hela året har verkligen satt käppar i planeringen. Har tackat nej till jobb fera gånger i veckan det senaste vilket påverkar inkomsten så klart och bara en sånn sak att åka och hitta på saker som nu innan jul med julklappsshopping, fixa pyssel ,gå på nån julmarknad osv ingenting av det har jag kunnat göra i år. Så frustrerande så klart.
Man har inte lust med någonting fast man egentligen har massa saker att göra och fixa med. 

Men som Ann-Charlotte skrev härom dagen i sin blogg Fyra årstider så blir det en jul i år med oavsett hur den blir. Så sant det blir som det blir.  Allt eftersom detta året gått så han man ju insett att man får bara ta det som det kommer och göra det bästa av situationen. Är glad över att barnen får fira jul på andra håll också för då slipper jag få så dåligt samvete för att det är som där inte är någon julstämning här hemma. 

 
 
En tillbaka blick från första julen vi firade här 2015 då hade vi jätte mysigt faktiskt men med allt pynt i förrådet så får jag inte till det i år tyvärr. Blir att satsa på att piffa till nyår i stället och sen får vi se till att satsa på en awesome julstämning nästa år i stället. 

Jahopp vad har ni för planer för helgen? Här blir det rätt lugnt tror jag, har inget planerat mer än att vi ska med lilleman på tränings cup i fotboll på söndagmorgon. I dag ska jag städa och flytta in hönorna till sitt nya hönshus.

Har hittat lite spännande recept på nyttigare julgodis som jag funderar på att testa i helgen. Om barnen kommer tycka om dom återstår att se men man vet ju inte om maninte provar. 


 

Kommentera här: