Inte närvarande för närvarande dags att ända inriktning

 
Japp dåligt med uppdateringar jag vet. I går blev det heldag nere i skolan som betod av att va rastvakt i hellregn och blåst plaskblöt var bara förnamnet för inte äns skolans ytterkläder stod emot gårdagens väder. 
Sen höll vi på med ljusstöpning och pyssel på fritids så mysigt jag trivs verkligen toppen i den skolan. 
När jag kom hem var det bara hoppa i andra kläder och ge sig ut och fixa stall och hästar för kvällen.

Väl inne igen blev det mys med barnen en stund innan det var läggdags för dom. Dom var i skolan båda två  igår  och på bättre humör, hoppas det håller sig så ett tag nu. Avslutade med Jul med Ernst pratade sen lite med Sebastian gick sen och lade mig.

Alltså när man vill gå och lägga sig vid 20-21 tiden på kvällen bara för att slippa sitta och fundera på saker och ting är kanske inte så upplyftande.
Jag MÅSTE verkligen börja prioritera mig själv! 

Är inte så orolig för inkomstbiten längre för får jag bara ordnat med en bil så kommer jag ha jobb så jag klarar mig, just nu kan jag bara ta jobben som erbjuds på hemmaplan. 
Barnen är ok för tillfället men vet att det kommer storma upp fler gånger men det är ju som det är och ta det som det kommer.
Jag hoppas att dom också ska kunna komma över sorgen och se framåt snart igen för vårt liv går vidare oavsett hur deras pappa väljer att leva sitt liv. Lätt för mig att säga men det är ju så det är.

Jag har svårt att hitta inspiration till intressanta inlägg här i bloggen just nu pga allt strul som hela tiden är. Så jag har bestämt mig för att dra ner på de privata inläggen här, för jag har dels inget intressant att skriva om och sen så känner jag att det kaos som råder på vissa plan inte är något jag ska dela med mig av här. 
Bloggen ska vara rolig och inspirerande helt enkelt och det har fallit mellan stolarna sensate halvåret tyvärr. 
Skilsmässan är ett avslutat kapitel för mig sedan länge även om efterdyningarna kommer med barnens känslor men vårt liv ska gå vidare. Tror nämligen att en del av problemet i att jag inte lyckas få med mig barnen vidare är att jag inte prioriterat mig själv på hela resans gång. Mitt fokus har ju hela tiden handlat om att hålla ihop det som är kvar av familjen och få vardagspusslet att fungera. 
Eftersom deras pappa bor i en annan del av landet när han inte jobbar och inte verkar ha planer för att ändra på det för att vara mer tillgänglig för barnen så måste jag hitta nya vägar så att vårt liv fungerar och utvecklas vidare på egen hand. Då måste jag först och främst hitta mitt fokus och prioritera mig själv igen.

Första steget tog jag häromdagen när jag anmälde mig till en massageutbildning jag velat gå länge, sen har jag anmält mitt intresse till en jobbtjänst som blir ledig i sommar som jag fått förfrågan om. Nästa steg blir att lösa det där problemet jag fastnat i. Hur vet jag inte men det är det jag måste klura ut nu hoppas det löser sig snart för det tar verkligen allt fokus just nu. 

Planen för bloggen klurar jag på och kommer som sagt ändra inriktning framöver och inte ha så mycket privata inlägg hedanefter. Hoppas ni ska tycka att den blir lite roligare. Har ni förslag på vad ni vill jag ska skriva om så lämna gärna en kommentar nedan. 

Nu ska jag ut i blåsten och ge Harry lite lunch och mocka. 
Sen ska det städas och förberedas för en lugn helg.

Vad har ni för planer för helgen? Jobb, julklappsshopping eller bara ta det lugnt och slappa?
Kommentera gärna det är alltid trevligt och roligt att titta in i era bloggar om ni har egna vill säga.
Kram på er ♥


 
 

Kommentera här: