Inte många timmars sömn i natt


Godmorgon finisar sitter i soffan med en kaffe och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Hade tänkt rida Harry och Dolly men vet inte om min hand fixar det har riktigt ont och borde kanske åka och kolla upp det. Det är många tunna ben i handen och leder, funderar på om jag slog något ur led igår för det knäppte till i går kväll när jag försökte lyfta upp mobiltelefonen med den handen. Eller så tar jag en promenad bara det går ju också, rida ut nu är lite lurigt eftersom det är en del berg här som blir väldigt hala av frosten. 

Misstänker även att Fendi får valpar i dag för hon har betett sig väldigt knepigt nu sen vi gick upp och det borde vara dags nu. Så det blir att hålla koll på henne nu och se hur det utvecklar sig.

Har inte blivit många timmar sömn i natt pga av värken i handen och alla tusen tankar som far runt just nu. Är det inte det ena så är det de andra men som sagt sånt man inte kan påverka är det ingen idé att lägga fokus på men vissa saker kan bidra till nya problem som ska lösas och i ett fall är jag nu lite förberedd på vad som väntar och det känns skönt där ligger jag steget före vilket känns bra för då kan man fokusera på att göra det bästa av situationen i lugn och ro. 

Sen har vi den biten som är värst just nu och det är ovishet om vissa saker man går och väntar och väntar ena dagen känns det lovande för att nästa dag kännas som om man lika gärna borde ge upp. I bland hade det varit bra att kunna se in i framtiden för tänk vad mycket tid man slösat på saker och personer som inte lett till något gitt i slutändan. Tid man kunde lagt på annat. Men men sånt är livet man lär sig av sina misstag förhoppningsvis.

Jahopp i det ser ut att bli en fin dag och julmarknad är på gång nere i centrum under eftermiddgen får se om man kan komma ner och titta lite och få lite annat att tänka på. Fylla på med lite julfeeling i brist på julpynt och adventsstjärnor haha.
Beror ju på ett stycke hund. 

 
 

Soluppgången i morse var helt fantastisk såg ut som om himlen stod i lågor.
 
1 Tess:

skriven

Så underbart vackert! :)

Svar: Ja det var så fint :)
Miss Frostborn

Kommentera här: