Ett rejält kliv framåtMåndag igen och 4 ynkliga veckor kvar på året. Folk är hysteriska över jul men jag känner mig mer stressad över att året snart är slut. Ja jag vill ju att det ska ta slut men helt ärligt så blir jag lite orolig för om året som kommer också ska bli ett skitår? Nej så ska man inte tänka men faktum var att för ett år sedan när skilsmässan gick igenom så trodde jag att detta året måste ju bli så mycket bättre en nystart osv. Blev inte alls som jag hoppats som ni vet. 

Susanne frågade i lördags när vi var klara med valparna vad som varit bra det här året? Nått bra har väll året bjudit på trotts alla bakslag och motgångar? Eller? 
Jag funderade och hon funderade men helt ärligt vi kom inte på 5 saker änns. Visst har det varit ljusglimtar in i mellan men det hon menade var om det fanns några större händelser som väger upp mot de negativa.
Det är lite tragiskt faktiskt när man tänker efter men helt ärligt så har jag inte många possitiva minnen med mig från det här året. 

Men inget ont utan det för något gott med sig eller vad säger man. 
Den här helgen har jag nämligen insett att jag trotts allt tagit ett stort kliv framåt utan att jag varit medveten om det. Helgen inleddes med ett besked som vänder upp och ner på delar av barnens värld igen. Deras reaktioner har peppar peppar varit förvånansvärt lugna men jag tror inte dom förstår vad som väntar det ger sig med tiden. Jag är förberedd den här gången och vet att reaktionerna kommer när man minst anar det. Var bara storebror som hade lite funderingar igår kväll men som jag förklarat så många gånger tidigare jag har inte svar på allt och sen är det så här att vissa saker kan jag inte göra något åt man får acceptera och ta det som det är helt enkelt och han verkade okej med det svaret och vi började diskutera annat. 
 


Sebastian frågade när vi kom in hur min helg varit vad jag gjort osv? 
Ja hjälpt Fendi med valparna och funderat massor typ. Alltså den där känslan när man inser att man inser att faktiskt tagit ett stort steg frammåt och börjat blicka frammåt på sin egen framtid är helt super. 
Shit happens but life goes on, dags att fokusera på mig själv och inte alla andras problem runt omkring för jösses vad det händer grejer just nu.  Och som ni vet ska man inte slösa tid på sånt som man ändå inte kan påverka.

Den här veckan är jag fortfarande utan bil så blir det jobb blir det på hemmaplan i skolan där nere. I övrigt måste jag få till lösning på ett frustrerande problem som jag lyckats krångla till för jag vet inte vilken gång i ordningen. Nåja problem är till för att lösas.  Och så har vi nyårsplaneringen att jobba vidare med också kul kul. 
Hoppas ni får en fin start på veckan. 
  

Kommentera här: