Det blev full pott

Godmorgon på er.
Gårdagen gick som planerat till viss del. Dagen bestod av att hålla koll på Fendi som mycket riktigt beslutade sig för att klämma ut sina valpar på dag tid den här gången. Så vid ganska exakt kl 14 kom den första lilla tiken för att sen få sällskap av 4 syskon till totalt 3 tikar och 2 hanar blev det den här gången och allaihopa överlevde och ingen döfödd som det varit i de andra två kullarna. Vem var då pappan? Första valpen kunde vi inte avgöra det på  för den var vit och grå/svart valp nr två likaså men hade ett brunt huvud hm kan kanske vara Dollar. Sen kom de tre sista och en var tigrerad precis som Dollar och en hade mops/franskbulldognos och de andra två hade nån brunaktig färg och hans vita fläck på bröstet så nej det kunde han inte svära sig fri ifrån haha. 
Susanne kom och kude hjälpa till  så att M slapp åka ifrån barnen i stan när dom skulle baka pepparkakor men han skickade och höll koll hela tiden orolig såklart för vi visst ju verkligen inte vad som väntade och Fendi är hans prinsessa.
Så vi var alla lättade för att det gick så lätt hon är ju helt fantastisk Fendi på att valpa och ta hand om sina små ♥ 
Jahopp Dollar var alltså den skyldiga och lyckades bli pappa på ålderns höst haha. Hur dessa valpar kommer se ut sen blir intressant att se haha. 25% mop 25 % fralla och 50 % chihuahua ja ni kan ju föreställa er men förhoppningsvis blir dom någolunda propotioneliga. Vi får se som sagt.
Nr 1 och 2

Pigga och matglada är dom allihopa och om jag sov dåligt natten till igår är det ingenting emot i natt. Det är inte en gång jag flygit upp och tänt lampan och kastat mig till fotänden på sängen för att kolla vad som står på i valplådan på golvet. En gång hade troligen Fendi vänt på sig och en valp hamnade på andra sidan av henne dvs bakom henns rygg och var så klart väldigt upprörd när den var ensam och inte hittade en enda tutte. Sen var det en gång en av hanarna väckte mig för att han var förbannad för att inte han hittade någon tutte han heller och låg och kravlade runt uppe på sina syskon så fick hjälpt honom att hitta en som var ledig och så var ordningen återställd en stund.Sen vaknade jag ett par gånger till av upprörda valpar som i höga protester talade om att dom tappat bort sin tutte att suga på haha. Så söta men ja jag är gott sliten i dag. 
Ser fram emot att se barnens och M´s reaktioner när dom kommer sen och tittar på dom men som sagt än så länge vet vi ju inte hur den här mixen kommer se ut. 

Börjar få goe blåmärket på handen också, fick med bandage hela dagen igår vilket gjorde gott för svullanden och i dag känns det inte lika mycket så jag tror att det kan ha varit så att jag slog nån av lederna i handen ur led för det knäppte till kraftigt när jag gjorde en viss rörelse i fredags kväll så det var väll då det hoppade tillbaks och har såklart blivit jätte ömt runt omkring vilket det säkert kommer var några dagar.  Gott att det inte blev något allvarligare fr det hade ju varit pricken över i:et om jag brutit något ben i handen och behövt gipsas nu också tjoho liksom.

När valpningen var klar blev det lite glögg kex och ost mm som belöning innan Susanne åkte hemmåt igen.  Har ni testat brieorst i ugn med lite nötter och honung uppepå? Sååå galet gott nom nom. Det  måste vara en hel ost bara annars smälter den ut i ugnen. Kommentera här: