Snart är det över


S.Ö.N.D.A.G. kväll och jag ligger helt slut i soffan och kollar på Pretty Woman. Den här veckan har verkligen gått i hundra knyck hua mig. Barnen har redan fullt upp efter första veckan i skolan med att ungås med sina kompisar, vissa bor med gångavstånd så både Kevin och Emilia har varit med kompisar nästan varje dag den här veckan. Kul men lite ovant med tanke på att man annars alltid fått köra dom tidigare.

Min vecka  har bestått av flyttkaos och än är det inte riktigt över. Planen var att bli klar med allt i huset i helgen men fy vilken tid det tar när man fått göra allt själv i stort sett. Har inte haft mycket hjälp så det har tagit längre tid än om man haft hjäp. Fick hjälp av Christian igår att bära soffan soffbordet och lite annat. Stackars Sebastian har hjälpt till att bära men har varit jättetrött efter skolan med allt nytt så det var bra att han fick lite paus igår. Men i dag fick han följa med och hjälpa till lite igen. Det känns som om inte det tar slut på grejer blää vad man samlar på sig. I och med att tippen inte har öppet dagligen och jag inte kommer in i förrådet på kvällar och helger har jag en hel del som jag inte kunnat få undan till dom ställena som nu står här hemma och tar upp massa plats i en salig röra. Så gissa vad jag kommer roa mig med kommande vecka? 
Sortera det sista och köra till tippen och förrådet.  

Märks att man kört på i hundra knyck den här veckan, upp tidigt långa dagaroch för min del inte så mycket ordning på mat biten. Höll på att svimma när vi fodrade hästarna förut. Att bara dundra på från morgon till kväll utan att fylla på med ordentligt med energi är ingen lyckad kombo. Sebastian påpekade att han inte sett mig dricka på hela dagen. Hm ätit har jag allt gjort men inte tillräckligt men han har en poäng vätska har jag inte fått i mig så mycket som jag borde har varit varmt och svettigt. Så när vi kom in förut såg han till att jag fick ett stort glas att dricka goa ungen.

I morgon blir det sista rycket i huset och städa det sista för på eftermiddagen ska nycklarna lämnas till de nya hyresgästerna. Sen har jag stängsel att riva men det kan jag ta på tisdagen. Ser fram emot när allt är klart och man kan fokusea på annat.  Fick tidiagre ett jobb erbjudande som jag tänkte köra igång med fram över, inte heltid  och inte så roligt men nått att göra så länge. Men i dag fick jag veta att det bara var extra vid behov vilket man inte vet hur ofta det blir. Suck bara att leta vidare efter annat. Skulle vilja ha ett deltidsjobb några timmar i veckan, frågan är bara vad man ska hitta på? Det är svårt att hitta nått som funkar med resten av livspusslet. 
Hm nåja det blir att fundera vidare på det brukar lösa sig, fick ett annat jobberbjudande i fredags men det var lite överkurs för min del som inte är utbildad innom vården. Men bara att få ett samtal om jobb så där är ju ett bra tecken så förhoppningsvis dyker något annat käckt upp innom kort.

Nu ska jag göra som hundarna.... S.O.V.A. så natti natt på er hoppas att eran helg har varit bra.

♥ Kram ♥ Miss F ♥Kommentera här: