Helt otroligt men det blev som planerat tillslut


Onsdag och snart har halva veckan gått. En riktigt strulvecka har det varit hitills på vissa plan. 
Måndagen skulle vi fått höleverans men bonden har fått allvarliga hälsoproblem och kunde inte komma som planerat så det va bara att köra till stan och köpa 5 småbalar och höa ner hela bilen tjohoo.
Tisdag var hovslagarbesök inbokat och jag som har fullt upp med flytten hade sett till att få gjort så mycket jag han med på dagen för att kunna va hemma på kvällen när han kom. Men han kunde inte heller komma pga hälsoproblem, bara att boka om till på torsdag.
I dag hade jag och Sebastian klipptid på kvällen och jag såg till att jobba på med alla  måsten köra grejer till förrådet och sen riva ena hagen på gamla stället hem laga middag och förbereda Emiia för dagens ridlektion som hennes pappa skulle köra henne på. 
Mitt i middagen får jag meddelande att frisören har migrän som hon inte vet om den kommer ge sig till kvällen så eventuellt får vi boka om. En timma innan bokad tid är hon fortfarande inte i form och undrar om  vi  kan boka om tiden. Suck vad är oddsen liksom tredje saken på em vecka som  får bokas om är inte menigen att jag ska boka in saker den här veckan verkar det som Har en kompis som  9/10 gånger bokar om pga förhinder när man planerat att träffas så tröttsamt men denna veckan är det uppenbarligen mer saker som strular

. Jag fick ändå åka till Munkedal och hämta Sebastian som skulle boka gymkort och lagom till vi står och skriver på papper osv hör hon av sig igen och berättar att värktabletterna äntligen börjat värka så om vi är  kvar i området kan hon  ta emot oss ändå. 
Yes det är välbehövligt för oss båda så när vi var klara på gymet hade vi 20 minuter till godo innan klipptiden. 

Före...
 
Redo för att toppa det lite... eller ...
 
 

 ... inte! Voila wow inte illa eller hur. 


Lite skillnad blev det. Vet inte vem som blev mest nöjd med hans resultat jag eller Sebastian hehe. Ni skulle sett hans syskon och pappas min när vi träffade dom efteråt haha.

Själv tog vi nästan en decimeter på längden vilket var nödvändigt för det var så slitet och så blev det lite färg och slingor i. Bild kommer i morgon. Mitt resultat var det ingen som reagerade på. Kevin tittade på mig och frågade sen om jag sminkat mig annorlunda? Hm nja inte direkt haha.

Nu blir det snart sängen och krama kudden, är så trött. I morgon väntar en fullspäckad dag med att köra ännu ett lass till förrådet och riva den andra hagen. Köra skräp till tippen och sen på kvällen kommer förhoppningsvis mina hästar få pedikyr. 

Hoppas ni haft en fin dag.

♥ Kram ♥ Miss F ♥
 
 

Kommentera här: