Det blir bra när det är klart

Två trötta barn efter dagens aktiviteter har precis krypit i säng.
Vi har inte hunnit komma i gång med rumsbytena än för det behövdes röjas där lekhörnan ska vara. Samtidigt som jag har massa tvätt att tvätta om efter Tess roat sig med tomatplantorna senaste dagarna suck. Nåja det behövs röjas upp oavsett eftersom jag dels ska göra iordning en del för lagerhyllor till kommande projekt men även färdig ställa min och Emilias tjejhörna rummet innan tvättstugan. Så men andra ord är inte detta någom kvick fix utan kommer ta några dagar.

Röjde upp en stund och sen tog vi en paus och åkte till Torp för Sebastian skule till Elgigianten så vi tog en sväng in på IKEA och tittade. Jisses vad dom gjort om där inne massa roliga show rooms. 


Det var väldigt mörkt i vissa rum så var lite knepigt att få till bar bilder med mobilen (ja jag vet jag ska köpa en kamera, kom gärna med tips på bra modeller)

Blev kär i de här vitrinskåpet i serien Malsjö som hade flera snygga skåp i olika varianter. Den här kommer jag köpa när ekonomin tillåter kommer blir perfekt hemma hos mig. Sebastian tyckte det blir för mörkt först men med den mörka väggen som det är här så försvinner nästan möbeln in i väggen. Men mot en ljusare vägg som i vårt fall ljusgrå med vita lister och tak kommer en sån här mörk möbel bryta av riktigt snyggt. Titta gärna på det inlägget där jag visade just det där med ljusa väggar tak ihop mörka detaljer i inredningen. Ni hittar det inlägget här>>

I och med att vi åkte iväg hela familjen så hade jag ingen plats i bilen till att köpa destora sakerna som jag behöver som lagerhyllorna men jag fick köpt lite småsaker bl.a den där soptunnan som jag visade i går i inlägget om tvättstugan  jag har den lilla modellen på toaletten redan och i dag köpte jag den större modellen som blir perfekt i tvättstugan. Sen köpte jag även en skohylla från samma serie Tjusig som hatthylla och barnens klädhängare.
 
Så här har det ofta sett ut i hallen tidigare i bland ännu värre när ungarna bara släpper sina väskor och grejer precis innanför dörren. Japp jag tjatar på dom tt plocka upp men minnet är bra men kort haha. 


5 minuters städning och voila! Lite bättre eller hur? En del skor har åkt in i skoskåpet som inte syns i bild, korgen med mössor och vantar är utrensad och nu är det bara några tunnare mössor och vantar kvar samt hundarnas koppel. Pga det ostadiga vädret får vinterjackorna knö ihop med vår jackor och fleecetröjor lite till men hoppas kunna rensa ut dom snart. En större hallmatta ska inhandlas och sen ska det tapetseras om för den nuvarande bruna tapeten är för mörk men även väldigt sliten på vissa ställen. 

Nu ska jag  göra iårdning en "mumsig" spirulina shake och kolla på några youtube klipp jag inte hunnit med sen ska jag träna lite innan det är dags att varva ner och hoppa i säng. I morgon blir det full rulle igen. 

Kram ♥ Miss F ♥ 

♣ ♣ ♣ Glöm inte klicka gilla om ni vil ha mer inredningsinlägg.♣ ♣ ♣


 

Kommentera här: