Ännu en helg utan planer

 
Hallå folkens! Lördag och långhelg solen har hittat fram efter allt regn så det kan ju bli en fin helg får vi hoppas. 
Jag har fortfarande inga planer för helgen vilket känns lite trist faktiskt men de flesta jag brukar umgås med  har planer på annat håll så vi får helt enkelt se vad man ska hitta på. Visst är det skönt med lediga dagar men eftersom jag varit arbetslös sen innan påsk så börjar det kännas väldigt långtråkigt att sitta hemma dag efter dag. Dags att skaffa lite nya vänner också kanske har inte haft tid att vara så mycket social med vänner tidigare men det är alltid roligt att lära känna nya människor. 

Men man får ju gjort lite hemma också vilket är possitivt. I dag ska vi börja flytta ner Kevins saker till källaren där vi ska göra en liten lekhörna nu när han och Emilia delar rum. jag sa att vi provar fram till helgen oh faktum är att det fungerar väldigt bra. Dom har växt på sig sen sist dom delade rum för några år sedan och trivs bra i varandras sällskap så även om det är lite gnabb in i mellan så blir dom snabbt vänner igen. 
Så i dag ska vi börja göra plats nere i rummet utanför Emilias rum så att det blir en liten lekhörna och sen ska Sebastian flytta in i hans gamla rum.  Och  själv kommer jag äntligen få ett eget sovrum tjohoo och sovalkoven blir kontorsdel bland annat. Sitter och letar skrivbord jag vill ha men det är inte helt lätt att hitta det jag är ute efter.  Fast kontoret är inte prio ett än utan först ska sovrum och lekhörna fixas och så har vi tvättstugan som måste bli ordning i. 

Lite kaffe och sen är det dags att sätta igång.Fick tummen ur och invigt min söta mugg jag fick i julklapp från ett av jobben jag hade tidigare. Budskap från Oreo.


Fick klickat hem lite från Eleven.se  via Refunder härom dagen. Smart idé med att man får tillbaks lite pengar på det man handlar. Min ansiktstvätt var slut och jag behöver något för min trötta hud i ansiktet som inte prioriterats på länge. Så det blev en dag, en nattcream och deep cleansing gel  från Lumene samt en ny foundation från favorit märket NYX . Super snabb leverans var det också med leverans dagen efter det gillar vi.

Ha en fin lördag så hörs vi senare.

♥ Kram ♥ Miss F ♥


Kommentera här: