Projekt tjejrum

 

 
 

Hej på er!
Tittar in snabbt innan ett stycke tonåring ska hämtas på jobbet. Redig kille som hoppar in och jobbar när han har höstlov. Men har man en moped som ska fixas i ordning och massa annat han vill köpa så är ett litet extra jobb perfekt.
Att va ensamstående med 3 barn är tufft, barnbidrag och underhåll räcker inte långt när dom bö

Det här huset som jag hyr har en hel del potensial att bli riktigt mysigt. Det är ju inte alltid man har möjlighet och får göra om efter egen smak när man hyr men jag har värdens bästa hyresvärd och har fått i stort sett fria tyglar både när det gäller inne i huset och resten av gården. Lycka så klart även om det kommer ta ett ta att få till allt. 
Jag kommer dela med mig av mina projekt och tips här som jag hoppas ni kommer gilla. 

Emilias rum står först på to-do listan och dagen till ära fick jag även hjälp att bära ner hennes bokhylla så vi kan börja få upp saker från golvet. Hon och hennes storebror har nämligen bytt rum härom dan. Så nu bor hon i källaren och han uppe. Kommer bli jättebra men blir en del att fixa med framöver.

Och självklart ska ni få följa med på förvandlingen från flyttkaos till färdig rum.

Har inte hunnit få upp lampan än men just nu står alla hennes leksaker och böcker mm på golvet i lådor och påsar i väntan på att sorteras och sättas på rätt plats.

Lite rörigt är det men kommer bli jättemysigt tjejrum när det är klart.
Har ni tips på inredningsdetaljer passande en blivnade 10 åring?

Glöm inte gilla inlägget så jag vet om ni vill ha fler inlägg av det här slaget.

Ha det gott!

Kram ♥ Miss F ♥

Kommentera här: